Μια ανάσα από Στοχ και Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από Στοχ και Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eτοιμος να πυροδοτήσει διπλή μεταγραφική βόμβα είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να επιβεβαιώνει με δύο αναρτήσεις του στο Instagram την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο και του Μίροσλαβ Στοχ. Ενώ η διοίκηση περιμένει τα τυπικά, ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ έσπευσε να προλάβει τα γεγονότα και να προαναγγείλει μεταγραφικές κινήσεις που θα χαροποιήσουν τους οπαδούς του πρωταθλητή.

Η πρώτη επιβεβαίωση ήλθε με την ανάρτηση ενός βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων όπου εμφανίζεται ο Ντάγκλας Αουγκούστο να στέκεται μπροστά στην κάμερα και να φωνάζει «Παοκάρα». Κατόπιν τούτου, όλοι άρχισαν να ψάχνουν το πότε θα έλθει στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωσε τη συμφωνία και με τον Μίροσλαβ Στοχ. «Ενας παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο νέους», ανέφερε χαρακτηριστικά, φωτογραφίζοντας τον Σλοβάκο εξτρέμ που είχε περάσει από την Τούμπα την περίοδο 2013-2014. Η επιβεβαίωση ήλθε και από την Πράγα, όπου άνθρωποι της Σλάβια έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

• Ο Χοσέ Κάνιας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ολιβέιρα στην Πόρτο, όπου θα έχει ρόλο βασικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή