Τα «αγκάθια» στην περίπτωση του Ζαχίντ για τον ΠΑΟ

Τα «αγκάθια» στην περίπτωση του Ζαχίντ για τον ΠΑΟ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρόσωπο του Γκάιας Ζαχίντ ψάχνει ο Παναθηναϊκός τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από το Πακιστάν, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νορβηγία, είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν μπορούν να το εκμεταλλευθούν οι «πράσινοι» εάν δεν πληρώσουν περίπου 500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του.

Ο Ζαχίντ ήταν επιλογή του Δώνη όταν ήταν προπονητής του ΑΠΟΕΛ και τον βοήθησε πολύ να αλλάξει επίπεδο, γεγονός που κάνει τον παίκτη απολύτως θετικό στην προσέγγιση του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι σημαντικό βήμα, απαιτούνται όμως κι άλλα. Ο ΑΠΟΕΛ είχε απορρίψει τον Ιανουάριο μεγάλη πρόταση από την Τουρκία για τον Τζαχίντ, κι αυτή ήταν μία από τις αιτίες που ράγισε το γυαλί στις σχέσεις τους.

Παρότι ο ίδιος πιέζει να αποχωρήσει, η ομάδα του δεν συζητάει, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, την πιθανότητα να παραχωρηθεί δανεικός, με πληρωμένο, μάλιστα, σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, όπως επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα, όταν όμως τα δύο από τρία μέρη θέλουν κάτι πάρα πολύ, πάντα υπάρχει περιθώριο να υποχωρήσει το τρίτο…

• Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (11.00) εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή