«Κόπηκε» και ο Αρμενάκας από τον Παναθηναϊκό

«Κόπηκε» και ο Αρμενάκας από τον Παναθηναϊκό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πράσινη» πρεμιέρα χθες στο Κορωπί χωρίς κανένα νέο πρόσωπο, με αρκετές (δικαιολογημένες) απουσίες και μια δωδεκάδα παικτών που δεν υπολογίζονται, με τις πρώτες ημέρες να κυλούν με ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και προπονήσεις στην Αθήνα, μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία στις 15 Ιουλίου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η λίστα των «κομμένων» εμπλουτίστηκε με τον Πάνο Αρμενάκα. Ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται και θα μπει σε διαδικασία πώλησης, δανεισμού ή αποδέσμευσης, μαζί με τους Μουνιέ, Στάικο, Οικονόμου, Παντελάκη, Τζανδάρη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο, Σιφναίο, Δημητρούλα και Χαντζάρα. Ολοι τους θα περάσουν από τα απαραίτητα τεστ και θα ξεκινήσουν αύριο προπονήσεις, αλλά θα ψάξουν για νέα ομάδα ή τρόπο να λύσουν το συμβόλαιό τους, χωρίς να πάνε στην Ολλανδία. 

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και οι Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης από την Κ19. Ο Γιόχανσον επιστρέφει σήμερα, οι Καμπετσής, Μακέντα αύριο, ο Ινσούα την Πέμπτη και ο Κουρμπέλης την ερχόμενη Δευτέρα. Παρών στην αυριανή προπόνηση αναμένεται είναι και ο Αλτμαν, με πιθανότερο σενάριο να πωληθεί σε ομάδα του Ισραήλ. Ο Χρήστος Κουντουριώτης παραχωρήθηκε στην σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή