Θετικά τα δύο φιλικά τεστ για Ολυμπιακό στην Πολωνία

Θετικά τα δύο φιλικά τεστ για Ολυμπιακό στην Πολωνία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικό ήταν το πρόσημο από τα δύο πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Πόγκον 1-1 την Παρασκευή και 2-2 με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά το Σάββατο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του, με δεδομένο βέβαια τη χρονική στιγμή της προετοιμασίας. Αύριο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο τρίτο του τεστ τη Λέγκια Γκντανσκ.

Από κει και πέρα, η επιθυμία του Αβραάμ Παπαδόπουλου να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι θα γίνει πραγματικότητα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον 35χρονο στόπερ για έναν ακόμα χρόνο. 

Επίσης, από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας επισημοποίησαν, χθες, άλλες τρεις κινήσεις, οι οποίες είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό, αλλά έπρεπε να ξεκινήσει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος για να μπουν οι υπογραφές. Ετσι, ανακοινώθηκε αρχικά η απόκτηση του 19χρονου γκολκίπερ Μάριου Σιαμπάνη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, καθώς και αυτή του 23χρονου αμυντικού από τη Σενεγάλη Ουσεϊνού Μπα, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο κύκλος έκλεισε με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι από τη Ραντνίτσκι Νις, αλλά παρέμεινε σε αυτή ως δανεικός. Ο 22χρονος Σέρβος αριστερός εξτρέμ συμφώνησε μέχρι το 2023.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή