Στην Πολωνία η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο

Στην Πολωνία η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή δουλειά με το… καλημέρα περιμένει τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου έφτασαν χθες το βράδυ μέσω Βαρσοβίας για να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι με όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με μόνη εξαίρεση τον Αλμπάνη, ο οποίος έμεινε αναγκαστικά στην Αθήνα μετά την επιδείνωση του τραυματισμού του στο γόνατο (οστικό οίδημα) προκειμένου να κάνει εντατική θεραπεία. Ο νεαρός επιθετικός θα χάσει όλο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στην αποστολή μετέχουν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς και Κλωναρίδης.

Οι προσπάθειες για την άμεση ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζονται, με στόχο να αποκτηθούν δύο επιθετικοί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να προλάβουν το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας και να είναι έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Προχωρημένες επαφές υπάρχουν για τον 28χρονο σέντερ φορ της Νόριτς, Νέλσον Ολιβέιρα (12 φορές διεθνής με την Πορτογαλία) όπως και με τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα, αλλά εκκρεμεί η απόφαση της Ρόμα για το μέλλον του.

• Το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της Cimolai «κρεμάστηκε» στην κορυφή του νέου γηπέδου, με τη διοίκηση να ανεβάζει με ενθουσιασμό τις σχετικές φωτογραφίες: «Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου του Ναού μας»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή