Η Τσέχα Μπούζκοβα στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Τσέχα Μπούζκοβα στον δρόμο της Σάκκαρη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον, θα διεκδικήσει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη. Η πρωταθλήτριά μας θα αντιμετωπίσει τη Μαρί Μπούζκοβα από την Τσεχία.

Η Eλληνίδα τενίστρια βρίσκεται στην 32η θέση και η Τσέχα αντίπαλός της στην 115η. Θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα της στον δεύτερο γύρο του ιστορικού γκραν σλαμ. Μέχρι τώρα, την καλύτερη παρουσία την είχε το 2017 που έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο.

Στο Γουίμπλεντον του 2019 θα ολοκληρωθεί η καριέρα του Μάρκου Παγδατή. Ο Κύπριος τενίστας αγωνίστηκε χθες στον πρώτο γύρο και νίκησε με 6-2, 6-4, 6-4 τον Μπρέινταν Σνουρ και προκρίθηκε στους «64» της διοργάνωσης. Ο Μάρκος Παγδατής έχει πολλούς φανατικούς φίλους στο Λονδίνο και, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε στο πλευρό του τους θαυμαστές του. Είναι 34 ετών και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειχνε κουρασμένος.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Τομάς Φαμπιάνο: «Ηταν καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος από εμένα. Με τον τρόπο που έπαιξα θα έπρεπε να είχε τελειώσει ο αγώνας στα τρία σετ, όχι στα πέντε.Πέρυσι είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Εφέτος ήθελα να είμαι πιο σταθερός, αλλά μέχρι στιγμής το πρόγραμμα δεν πηγαίνει σύμφωνα με το πλάνο», τόνισε ο τενίστας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή