Δοκιμές και ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Αλκμααρ

Δοκιμές και ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Αλκμααρ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλό πρόσωπο παρά την ήττα του με 1-0 έδειξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της περιόδου, με αντίπαλο την Αλκμααρ. Με προπονητή… 48 ωρών, πολλά νέα πρόσωπα και μόλις δύο μέρες προπονήσεων, ο πρωταθλητής στάθηκε καλά απέναντι στην 4η σε δυναμικότητα ομάδα της Ολλανδίας, η οποία βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας.

Ο Φερέιρα έδωσε χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και επέμεινε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο 4-4-2, σύστημα που είχε καθιερώσει και στην Μπράγκα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και είχε πιο κλασικές ευκαιρίες σε σχέση με την Αλκμααρ, πλήρωσε όμως ένα διπλό αμυντικό λάθος από Βαρέλα – Γιαννούλη και δέχθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα από τον Στενγκς στο 42΄, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις των Ολλανδών. Η ελληνική ομάδα είχε περισσότερες ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ με τον Ακπομ (12΄ και 19΄) που δεν μέτρησαν ως οφσάιτ. Επόμενο φιλικό το Σάββατο, κόντρα στη Νόρτζελαντ από τη Δανία.

Ο Φερέιρα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Στο α΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Μελίσσας, Μάτος, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ακπομ, Γαϊτανίδης και στο β΄ μέρος οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Δεληγιαννίδης (85΄ Τσιγγάρας), Μίσιτς, Ντόουγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Στοχ, Μαρκόφκσι. Για την Αλκμααρ αγωνίστηκαν οι Μπιζό, Σβένσον, Φλάαρ, Μίντσο, Στενγκς, Κουπμάινερς, Μποαντού, Τιλ, Βάινταλ, Γκούντμουνσον, Βάουτενς και στο β΄ μέρος οι Χατζηδιάκος, Ντρούιφ, Σέντελααρ, Χέλμερ, Βεζίνοβιτς, Γιόνσεν, Γκουντμάιν, Ντε Μπουρ, Μπέργκσμα, Ράιντερς, Κράμερ, Γκούλιτ, Τααμπούνι, Μπάκερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή