Νέα ισοπαλία του Ολυμπιακού και με τη Λέχια Γκντανσκ

Νέα ισοπαλία του Ολυμπιακού και με τη Λέχια Γκντανσκ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράδοση τείνει να γίνει η ισοπαλία στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» στο τρίτο τους τεστ έμειναν στο 1-1 με τη Λέχια Γκντανσκ, παρουσιάζοντας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δύο πρόσωπα. Ενα καλό στο ξεκίνημα, αλλά και ένα προβληματικό όσο περνούσε ο χρόνος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά σε φιλικό στον Σεμέδο, ο οποίος είχε θετική παρουσία. Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 69ο λεπτό, όταν έπειτα από πολύ κακό γύρισμα του Μπα, ο Σιαμπάνης έκανε ακόμη πιο κακή εκτίμηση της φάσης και τελικά ο Βόλσκι με σουτ έκανε το 1-0.

Η παρουσία του Βαλμπουενά στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε κατά διαστήματα φρεσκάδα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος που ταλαιπωρούσε τους αντιπάλους του, απείλησε στο 78΄ αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ύστερα από προσπάθεια του Βαλμπουενά, ο Γκερέρο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πάντως, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, ο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Nova εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά κάναμε πολλές αλλαγές και ήρθε το γκολ του αντιπάλου, από ατομικό λάθος. Πιστεύω ότι και στο τέλος του αγώνα παλέψαμε. Σίγουρα υπάρχει και κούραση γιατί δουλεύουμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», είπε.

Από τον αγώνα αποχώρησε τραυματίας ο Βούκοβιτς, με την πρώτη εκτίμηση να είναι τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Βούκοβιτς (35΄ Μπα), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ντουρμισάι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βαλμπουενά, Σολδάνο, Γκερέρο, Αβραάμ, Σουρλής, Γιώργος Μασούρας, Τοροσίδης, Ανδρούτσος, Σιαμπάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή