Ανανέωσαν Θεοχάρης και Εμμανουηλίδης με ΠΑΟ

Ανανέωσαν Θεοχάρης και Εμμανουηλίδης με ΠΑΟ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δύο πρώτες… εσωτερικές μεταγραφές του ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τον Βαγγέλη Θεοχάρη να ανοίγουν τον χορό των υπογραφών για την παραμονή τους. Είχαν συμφωνήσει πριν από δύο εβδομάδες και, τώρα που επέστρεψαν στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας, υπέγραψαν νέα συμβόλαια για τα επόμενα τρία χρόνια. Σειρά παίρνει άμεσα ο Φάνης Μαυρομάτης, που έχει και αυτός συμφωνήσει, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Ινσούα. Δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία με κανέναν τους, αλλά οι διαφορές είναι μικρές και αναμένεται να γεφυρωθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

«Ηθελα να μείνω, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος “τρέχει” ένα project που βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν. Αυτό το συμβόλαιο με γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια γιατί στον Παναθηναϊκό με στηρίζουν και με εμπιστεύονται», δήλωσε ο Εμμανουηλίδης, με τον Θεοχάρη να τονίζει: «Είμαι από παιδί Δημοτικού στον Παναθηναϊκό. Ηθελα να παραμείνω και στο μυαλό μου είναι να διακριθώ με την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε καλύτερη χρονιά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις».

• Πρώτη προπόνηση χθες για τους «πράσινους» χωρίς κανένα νέο πρόσωπο, μιας και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή. Νεοφερμένοι ήταν μόνον ο χειρουργός ορθοπεδικός Π. Αλεξανδρόπουλος και ο φυσικοθεραπευτής Ξ. Κωνσταντάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή