Στη Λωζάννη Στεφανίδη, Τεντόγλου, Παπαχρήστου

Στη Λωζάννη Στεφανίδη, Τεντόγλου, Παπαχρήστου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Λωζάννη και στη διοργάνωση του «διαμαντιού» θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο τρεις από τους κορυφαίους πρωταθλητές μας. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα πάρει μέρος σε street event, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ντάιαμοντ Λιγκ, ενώ οι Μίλτος Τεντόγλου και Βούλα Παπαχρήστου θα διεκδικήσουν… αδαμάντινα άλματα.

Η «Αικατερίνη των Αιθέρων» θα αγωνιστεί σήμερα σε event που έχει ως στόχο την προώθηση του κλασικού αθλητισμού και θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα επιχειρήσει να υπερβεί τα 4,72 και θα αντιμετωπίσει, ανάμεσα σε άλλες, και τις Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και  Γιάρισλεϊ Σίλβα (Κούβα). Το αγώνισμα είναι εκτός βαθμολογίας.

Αύριο, οι δύο άλτες μας θα πάρουν μέρος στο κυρίως… μενού του Ντάιαμοντ Λιγκ. Ο Μίλτος Τεντόγλου θα προσπαθήσει να επιτύχει ένα άλμα καλύτερο από τα 8,18 μ., που έχει φέτος. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Γκέβλε, όπου θα επιχειρήσει να ανεβεί στην πρώτη θέση του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 (11-14/7).

Η Βούλα Παπαχρήστου θα πάρει μέρος φέτος για δεύτερη φορά σε Ντάιαμοντ Λιγκ. Στο Οσλο είχε καλύτερη προσπάθεια στα 14,34 μ. Απέναντί της θα βρει τις Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία), Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα) και Αννα Πελετέιρο (Ισπανία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή