Ολυμπιακός: Ισόπαλος αλλά βελτιωμένος

Ολυμπιακός: Ισόπαλος αλλά βελτιωμένος

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του φιλικού της ομάδας του με την Ντιναμό Κιέβου.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έμειναν στο 1-1 με τους Ουκρανούς, παρ’ όλα αυτά στο πρώτο τους φιλικό στην Αυστρία και σίγουρα το πιο δυνατό από όσα έχουν δώσει μέχρι τώρα έδειξαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο, ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μπουχαλάκη, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση και ασίστ του Γκερέρο, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με πέναλτι του Σολ από ανατροπή του Μπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, ειδικότερα από τη στιγμή που στο ματς πέρασαν οι Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς στο 65΄, χωρίς όμως να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν η ομάδα του συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, θα περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Είμαι ικανοποιημένος. Ημασταν καλοί στην τακτική. Είχαμε φάσεις για να πάρουμε τη νίκη, όμως είμαστε καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να περάσουμε φάση στα προκριματικά. Οι παίκτες τώρα αρχίζουν και είναι έτοιμοι να παίξουν για 90 λεπτά. Βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας, τώρα μπαίνουμε στο στάδιο που θα είμαστε έτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν οι: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82΄ Τσιμίκας), Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65΄ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65΄ Φορτούνης), Γκερέρο.

Ο Καμαρά

Στα μεταγραφικά, παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Φοντέ Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Ο 21χρονος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νέας Γουινέας στο Αφρικα Καπ και αν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Καμαρά ανήκει στην Γκαζελέκ Αζαξιό από το καλοκαίρι του 2018 και με τη φανέλα της κατέγραψε 36 συμμετοχές τη σεζόν που πέρασε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή