Πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε

Πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο δρόμος άνοιξε. Ολα δείχνουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε από τη Ρόμα στην ΑΕΚ άρχισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με δημοσίευμα της iltempo, η Ενωση έχει φτάσει σε τελική συμφωνία και με τον παίκτη, αλλά και με τον σύλλογο της Ρώμης. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι ετήσιες αποδοχές του για τριετές συμβόλαιο θα είναι γύρω στις 500.000 ευρώ, ενώ στη Ρόμα θα καταβληθεί 1 εκατ. ευρώ, με την ιταλική ομάδα, πάντως, να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Ωστόσο, ο Βέρντε έχει ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία πριν έρθει στην Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζει κάποια οικογενειακά προβλήματα. Από κει και πέρα, ο Μιγκέλ Καρντόσο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο της φιλικό στην Πολωνία και τη νίκη με 1-0 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Παρ’ όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες χρειάζεται πολλή δουλειά προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμεί.

Τέλος, όσον αφορά στους Γιακουμάκη και Ζεράλδες, που αποχώρησαν τραυματίες, ο πρώτος ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο Πορτογάλος χαφ υπέστη διάσειση. Το επόμενο τεστ για την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την Τρέντσιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή