Ηρθε ο Μολό, το σκέφτεται ο Παναθηναϊκός

Ηρθε ο Μολό, το σκέφτεται ο Παναθηναϊκός

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό η προσπάθεια για την πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής. Οι συζητήσεις με τον Γιοάν Μολό, ολοκληρώθηκαν, καθώς ο Γάλλος εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό, ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με τον Νίκο Νταμπίζα, άκουσε την προσφορά των 300.000 ευρώ, αλλά οι τελικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί, τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από του Παναθηναϊκού. Ο Νταμπίζας θα ενημερώσει και τον Γιώργο Δώνη, καθώς υπάρχει στο στρατόπεδο των «πρασίνων» ένας μικρός ενδοιασμός για τον χαρακτήρα του Μολό, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «ιδιόρρυθμος».

Παράλληλα, πάντως, υπάρχουν δημοσιεύματα που βάζουν τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και για άλλους μεταγραφικούς στόχους. Η Equipe ανέφερε, χθες, ότι στο στόχαστρο βρίσκεται ο 23χρονος επιθετικός της Ρεμς, Βιρτζίλ Πινσόν, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο. Επίσης, στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Τομάς Ερτό, καθώς ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού. Τέλος, όπως ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα στην ιστοσελίδα Sdna, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Βούρνον Ανίτα από τον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Ανίτα είχε έρθει πριν από μερικές ημέρες στο προσκήνιο από ΜΜΕ στην Αγγλία που αποκάλυψαν την επικοινωνία των «πρασίνων» με τον 30χρονο άλλοτε χαφ του Αγιαξ και της Νιούκαστλ που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Λιντς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή