Νέα συνάντηση σήμερα ΠΑΟ – δήμου για Βοτανικό

Νέα συνάντηση σήμερα ΠΑΟ – δήμου για Βοτανικό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του νέου γηπέδου του Βοτανικού, αλλά και αυτό της… στοιχειωμένης διπλής ανάπλασης, θα κυριαρχήσει στη σημερινή συνάντηση του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το ραντεβού έχει οριστεί για σήμερα στις 11 το πρωί και οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν τη δημιουργία ομάδας εργασίας που θα ασχοληθεί με τη διπλή ανάπλαση, όπως και με τον λεπτό καθορισμό του χρονοδιαγράμματος.

Οπως διέρρευσε από τα επιτελεία των δύο πλευρών, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κωλυσιεργήσει και, όπως τονίζεται σχετικά, η υπόθεση πρέπει να προχωρήσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στέγασης του Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» παρουσίασαν χθες τις νέες φανέλες τους, επιστρέφοντας ύστερα από πολλά χρόνια στην ιταλική εταιρεία Kappa.

Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφές.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Σουηδού μέσου Μάρκους Ροντέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή