Ακόμη ένα δυνατό τεστ του Ολυμπιακού με Αμβούργο

Ακόμη ένα δυνατό τεστ του Ολυμπιακού με Αμβούργο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται σήμερα ο δεύτερος κύκλος των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού ενόψει των κρίσιμων προκριματικών του τσάμπιονς Λιγκ που πλησιάζουν. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Αυστρία το Αμβούργο, ενώ απομένει ακόμα ένα σημαντικό τεστ, αυτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Ντιναμό Κιέβου, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στα μεταγραφικά, ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 19χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Μιλώντας στο σάιτ της Παρτιζάν, ο νεαρός αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του.

Τέλος, δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις των Κοστέλ Παντίλιμον και Κλάουντιο Γιάκομπ, που θα αποχωρήσουν από τη Νότιγχαμ.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ ο δεύτερος είναι γκολκίπερ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή