Στη Μπαρτσελόνα ο Α. Γκριεζμάν με νέα ρήτρα 800 εκατ. ευρώ – Η αντίδραση της Ατλέτικο

Στη Μπαρτσελόνα ο Α. Γκριεζμάν με νέα ρήτρα 800 εκατ. ευρώ – Η αντίδραση της Ατλέτικο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι από σήμερα και επίσημα ο Γάλλος επιθετικός Αντουάν Γκριεζμάν, με τους Καταλανούς να καταβάλουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης 120 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε η ρήτρα του διεθνούς άσου για να μετακινηθεί.

Μάλιστα, στο νέο του συμβόλαιο με τους Καταλανούς, η ρήτρα του Γάλλου παίκτη ανέρχεται στα 800 εκατ. ευρώ.

Από τη μεριά της η Ατλέτικο θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα οφείλει να καταβάλει ακόμα 80 εκατ. ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι ο Γκριεζμάν συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα πριν τον Ιούλιο, όταν η ρήτρα του παίκτη ήταν ακόμη στα 200 εκατ. ευρώ, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε πώς θα κινηθούν μέσω της δικαστικής οδού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Γκριεζμάν, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, είχε αρνηθεί πέρσι τη μετακίνησή του στον σύλλογο της Βαρκελώνης, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο. Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Μπαρτσελόνα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του Γάλλου στην Ισπανία, μιας και πριν τις πέντε σεζόν που πέρασε στην Ατλέτικο, είχε αγωνιστεί και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή