Ολυμπιακός: O Bαλμπουενά μπαίνει στα παπούτσια του Φορτούνη

Ολυμπιακός: O Bαλμπουενά μπαίνει στα παπούτσια του Φορτούνη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ζωή χωρίς τον Κώστα Φορτούνη σχεδιάζουν πλέον στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μπει σήμερα στο χειρουργείο, θα απουσιάσει για περίπου επτά μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Ηδη, τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει βιαστικές αποφάσεις από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει ο Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος προσφέρει μια δικλίδα ασφαλείας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό σε ελεύθερο ρόλο, αφού αυτή είναι ούτως ή άλλως η θέση του, αλλά το ερώτημα είναι το αν θα μπορεί να βγάλει συνεχόμενα 90λεπτα. Πάντως, ο Βαλμπουενά είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Φορτούνη, τουλάχιστον για τα δύο παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν.

Οσον αφορά τον άλλο δρόμο, πολλοί ήταν εκείνοι που εισηγήθηκαν άμεσα την πραγματοποίηση μεταγραφής, όμως και πάλι τα εμπόδια είναι πολλά. Το κυριότερο είναι ο ίδιος ο Φορτούνης. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον παίκτη, του έδωσε νέο συμβόλαιο και τον προορίζει για ισόβιο αρχηγό του. Αρα, αν αποκτηθεί άλλος, θα πρέπει και τη δουλειά του Φορτούνη να κάνει στο ίδιο βαθμό, αλλά και να μην του κλείσει τον δρόμο της επιστροφής στην 11άδα, όταν ο αρχηγός ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ενα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό το Καρβάλιο από τη Νότιγχαμ, ο οποίος όμως είναι αρκετά ακριβός (οι Αγγλοι έδωσαν 15 εκατ. στην Μπενφίκα), ακόμα και για δανεικός. Ο Πορτογάλος είχε ακουστεί και πέρυσι, αλλά δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα και αυτός εξαιτίας τραυματισμού δεν έχει κάνει προετοιμασία.

Στο μυαλό του Μαρτίνς υπάρχει και ένας τρίτος δρόμος. Να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής προκειμένου να πλαισιώσει τους Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, ενώ να έρθει και ένας ακόμη, όχι για το αρχικό σχήμα, αλλά μόνο για να δίνει όποτε χρειάζεται ανάσες στον Βαλμπουενά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή