Αποκαλυπτήρια για Ολυμπιακό, πρόβα τζενεράλε ενόψει Πλζεν

Αποκαλυπτήρια για Ολυμπιακό, πρόβα τζενεράλε ενόψει Πλζεν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21.30) στο «Καραϊσκάκη» τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πρώτο και ταυτόχρονα τελευταίο φιλικό τους επί ελληνικού εδάφους.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού πριν από τους αγώνες με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να δείξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη στην ενδεκάδα, με τον Βαλμπουενά να έχει τον πρώτο λόγο.

Από κει και πέρα στα μεταγραφικά, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» φέρεται να βρίσκεται ο Ρεμί Βαλτέρ. Μάλιστα, τον 24χρονο χαφ, που έχει περάσει από Νις και Τρουά, έχει παρακολουθήσει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, η Equipe αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Γιασίν Μπενζιά, που ανήκει στη Λιλ και την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε ως συμπαίκτης του Βαλμπουενά.

Τέλος, την προσοχή της Αρσεναλ έχει τραβήξει ο Παπέ Αμπού Σισέ. Η ιστοσελίδα 90min.com ανέφερε ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να κάνει πρόταση ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή