Με συνταγή… Νότιγχαμ κόντρα στην Πλζεν ο Ολυμπιακός

Με συνταγή… Νότιγχαμ κόντρα στην Πλζεν ο Ολυμπιακός

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στο τελευταίο τους φιλικό με αντίπαλο τη Νότιγχαμ ότι είναι στον σωστό δρόμο, όσον αφορά το πρώτο κρίσιμο ραντεβού τους, αυτό με τη Βικτόρια Πλζεν, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε ένα σύνολο που για τα δεδομένα της εποχής είχε τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός έτρεξε, πίεσε και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις στατικές φάσεις, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε σημαντικά στην άμυνα.

Ο Βαλμπουενά μπήκε αμέσως στα παπούτσια του Φορτούνη, δείχνοντας ότι αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο στον ρυθμό του Ολυμπιακού, ενώ δούλεψε άριστα το «κόλπο» με την αλλαγή ρόλων με τον Ποντένσε. 

Λογικά η ενδεκάδα κόντρα στους Τσέχους δεν θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτή της Τρίτης. Ακόμα και αν υποθέσει κάποιος ότι υπήρχε το δίλημμα του φορ, ο Γκερέρο έδειξε ότι έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Ελ Αραμπί, που ακόμα θέλει τον χρόνο του. Στην άμυνα, δεδομένων των απουσιών, το δίδυμο Σεμέδο – Παπαδόπουλος δεν θα αλλάξει, ενώ και στα χαφ οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης έχουν τον πρώτο λόγο, αν και ο Καμαρά διεκδικεί και αυτός θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή