Πρόκριση μέσω Σερβίας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αυριανό παιχνίδι με τη Σερβία θα κριθεί η απευθείας πρόκριση της εθνικής ανδρών πόλο στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Γκουανγκζού. Οι διεθνείς μας έφεραν ισοπαλία (10-10) με το Μαυροβούνιο και ισοβαθμούν με τη Σερβία στην πρώτη θέση. Η εθνική γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα το Καζαχστάν.  Στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, μία παραδοσιακή δύναμη του ανδρικού πόλο, η ελληνική ομάδα έδειξε ότι αξίζει να βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου. Μπορεί στα δύο πρώτα οκτάλεπτα να υπερίσχυσαν οι πολίστες του Μαυροβουνίου, στα δύο επόμενα, όμως, οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου ανέβασαν την απόδοσή τους και βελτίωσαν την άμυνα. «Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδειξε στοιχεία, έδειξε αντίδραση και θεωρώ ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Από την αρχή ο όμιλος φαινόταν, αν όχι ισορροπημένος, ο πιο δύσκολος και πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Με τη Σερβία είναι εξίσου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κλείνουμε τα αυτιά μας ότι έχει έρθει με μείον επτά παίκτες. Οι παίκτες που έχουν έρθει στη θέση τους έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο να αποδείξουν στο προπονητή τους και σε όσους τους παρακολουθούν ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους», δήλωσε ο προπονητής της ελληνικής ομάδας. Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-4, 2-1. Η Σερβία είχε και αυτή φέρει ισοπαλία στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (10-10).

Στην καλλιτεχνική κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη πλασαρίστηκε στην 7η θέση στο ελεύθερο σόλο. Στο ελεύθερο ομαδικό, οι «γοργόνες» μας προκρίθηκαν στον σημερινό τελικό. Είναι η έκτη πρόκριση σε τελικό για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση. Σήμερα οι Πλατανιώτη – Παπάζογλου θα αγωνιστούν στο ελεύθερο στο ντουέτο.

Η Κέλλυ Αραούζου τερμάτισε στη 19η θέση στις 5.000 μ. (58:17.20).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή