Σύνθημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό

Σύνθημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη και ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες της ομάδας, τόνισε ότι το τέλος της χρονιάς πρέπει να βρει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, ενώ, παράλληλα, τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

«Εχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Να ξεκαθαρίσουμε και να βάλουμε στο μυαλό μας πως, ό,τι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Να συγκεντρωθείτε και να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε αυτόν τον στόχο, χωρίς να σκέφτεστε κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Για εμάς τα ματς της ερχόμενης Τρίτης και της μεθεπόμενης είναι τα πιο καθοριστικά για την ευρωπαϊκή πορεία μας. Να είστε προσεκτικοί και να κερδίσετε. Να τα δώσετε όλα για την ομάδα με πάθος. Εχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Βικτόρια Πλζεν. Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Το χρωστάμε στα εκατομμύρια οπαδούς μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλά το χρωστάτε και στους ίδιους τους εαυτούς σας, γιατί είστε οι καλύτεροι. Αυτό που σας ζητάω είναι να τα δώσετε φέτος όλα για την ομάδα. Χρειάζεται πάθος και δύναμη για αυτό που αγαπάμε περισσότερο, την ομάδα μας».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα των παικτών για τα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους. Εκτός έμειναν οι Σουντανί, Μεριά, Σισέ, Σολδάνο, Κάιπερς, Γιάννης Μασούρας, όπως και οι τραυματίες Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς.

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά. Λίστα Β: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης, Ξενιτίδης. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα δύο αλλαγών έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή