Παναθηναϊκός: Τα πρώτα μικρά βήματα για το γήπεδο

Παναθηναϊκός: Τα πρώτα μικρά βήματα για το γήπεδο

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρώτη διερευνητική επαφή είχε χθες το πρωί η κοινή ομάδα εργασίας του Δήμου Αθηναίων και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με αντικείμενο την ανέγερση γηπέδου στον Βοτανικό. Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάποια σπουδαία είδηση, αφού ακόμα το πρότζεκτ του Βοτανικού βρίσκεται σε… νηπιακό στάδιο. «Με την παρουσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό. Τα μέλη της ομάδας είναι τα εξής: Από την πλευρά του νεοεκλεγέντος δημάρχου οι: Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, οικονομολόγος, Χρόνης Ακριτίδης, τοπογράφος μηχανικός-συγκοινωνιολόγος, Βιβή Μπάτσου, αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Αθανάσιος Τσιούρας, δικηγόρος. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι: Στέφανος Αυγουλέας, αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο., Στέλιος Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων, Πέτρος Συναδινός, αρχιτέκτων, Ανδρέας Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων, Τζίνα Γιαννακούρου, καθηγήτρια Νομικής», αναφέρθηκε στην κοινή ανακοίνωση, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρρηκτα συνδεδεμένο με το νέο γήπεδο, είναι και το «PAOalive», το οποίο από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στη διάθεση του κόσμου. Εχει αρχίσει να συγκεντρώνεται ένα αρκετά σεβαστό ποσό (περίπου 400.000 ευρώ) από τις συνεισφορές των απλών φιλάθλων, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Πελεκούδα, ο οποίος προσφέρει το 10% του συμβολαίου του στο «PAOalive». «Δεν είναι οπαδικό το κίνητρο. Eνα γήπεδο προσφέρει πάντα πολλά σε μια κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κολοβός, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή ομάδας Νίκο Νταμπίζα, έφθασε χθες το μεσημέρι στην Ολλανδία και θα μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας. Επίσης, σήμερα οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας στις 17.45 την Μπίρσχοτ. Σκοπός του Γιώργου Δώνη είναι να κρατήσει την ομάδα του σε επίπεδο παρόμοιο με αυτό που παρουσίασε στον αγώνα κόντρα στη Φέγενορντ.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν και οι μεταγραφικοί στόχοι των «πρασίνων». Το πιο «φρέσκο» όνομα στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα είναι αυτό του Λουσιάνο Σλάγκφεερ. Πρόκειται για 25χρονο ακραίο από την Ολλανδία, ο οποίος ανήκει στη Λόκερεν και έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του. Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τβέντε (21 συμμετοχές) και την Εμεν (24 εμφανίσεις). Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Ολλανδίας. Οσον αφορά τις επαφές με τον Ζοάο Νούνιες, τόσο ο παίκτης όσο και οι «πράσινοι» δεν βιάζονται να δώσουν τα χέρια, καθώς και οι δύο πλευρές φαίνεται να ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή