Παναθηναϊκός για μεγάλα παιχνίδια στην Ολλανδία

Παναθηναϊκός για μεγάλα παιχνίδια στην Ολλανδία

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει… αδυναμία στις μεγάλες δυνάμεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου, αφού μετά το 0-3 κόντρα στη Φέγενορντ  ήρθε χθες και η φιλική νίκη με 1-2 απέναντι στον Αγιαξ. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «πρασίνων». Πρώτα στο 10΄ με κεφαλιά ύστερα από μπαλιά του Χατζηγιοβάνη και έπειτα στο 48΄ με ψύχραιμο πλασέ. Ο «Αίαντας» είχε ισοφαρίσει στο 25΄ με τον Φαν Ντε Μπεκ.

ΑΓΙΑΞ: Βαρέλα, Φέλτμαν, Σουρς, Μπλιντ (82΄ Τέιλορ), Ντεστ, Φαν Ντε Μπεκ (87΄ Γένσεν), Μάριν (71΄ Γκράβενμπερχ), Ετινχ (56΄ Μαρτίνες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (82΄ Ντανίλο), Πρόμες (82΄ Τραορέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46΄ Κότσαρης), Γιόχανσον (75΄ Αποστολάκης), Ινσούα (84΄ Ζαγαρίτης), Κολοβέτσιος (84΄ Θεοχάρης), Πούγγουρας (91΄ Σερπέζης), Κουρμπέλης (78΄ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (91΄ Καμπετσής), Μπουζούκης (78΄ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (71΄ Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης (63΄ Βέργος), Μακέντα (61΄ Κολοβός).

Νούνιες και Ζαχίντ

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζοάο Νούνιες έφτασε χθες στην Αθήνα, σήμερα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται και ο Γκαγιάς Ζαχίντ, αφού οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Νορβηγού μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή