Γιουρόπα Λιγκ: Ο Ατρόμητος έκανε… ό,τι δεν έκανε ο Αρης

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Ατρόμητος έκανε… ό,τι δεν έκανε ο Αρης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ήταν ανώτερος, πίεσε στο μισό γήπεδο την Α.Ε. Λεμεσού αλλά τελικά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ (0-0) που θα του έδινε το προβάδισμα για πρόκριση από τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος στη Σλοβακία εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ντουναΐσκα Στρέντα με 2-1. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη.  Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης. Σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με Ιντέγε, Ντιγκινί, Μπάσα και Τόνσο, είχε δύο δοκάρια (41΄ Φετφατζίδης και 87΄ Ματίγια), αλλά ουδείς κατάφερε να νικήσει τον Βοζίνια. Ακαρπη υπεροχή απέναντι σε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς που παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο 70΄ με δοκάρι του Γκαζαριάν. 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74΄ Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65΄ Λάρσον), Τόνσο (85΄ Νίκο Μαρτίνεθ), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Α.Ε. ΛΕΜΕΣΟΥ: Βοζίνια, Ντόσα Τζούνιορ (80΄ Ιβάν Φράνκα), Αντρέ Τεϊξέιρα, Γκαζτανιάγκα, Ζντραβόφσκι, Αντάμοβιτς (63΄ Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς, Γκορντάλ, Χουράδο, Γουίλερ (88΄ Αβραάμ), Τεϊσέιρα.

Οι «Περιστεριώτες», στη Σλοβακία, έκαναν αυτό που έπρεπε, το έκαναν από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα αρκετά εντυπωσιακά. Στο 20΄ ήρθε το  0-1 με εκπληκτικό γκολ του Ούμπιδες με βολέ στην απέναντι γωνία του Γέντλιτσκα και παρά το επίσης εξαιρετικό τέρμα του Κρίστοφερ Βίντα στο 35΄, ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και σκόραρε ξανά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Μανούσο (43΄).

ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ: Γέντλιτσκα, Ρόναν (30΄ Βίντα Κρ.), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Οραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73΄  Μπλάκμαν), Τσμέλικ (61΄ Βεσελόφσκι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης (39΄ Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μανούσος, Ούμπιντες, Ενσικουλού (61΄ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος (74΄ Κάχιλα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή