Πρώτα η πρόκριση και μετά οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Πρώτα η πρόκριση και μετά οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν έχει επισκιάσει τα πάντα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν στην αγορά τα δύο κομμάτια που αναζητούν προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεταγραφικό τους παζλ, όμως αυτό που προέχει είναι να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για την επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να ανοίξει ο Πέδρο Μαρτίνς τα χαρτιά του, ο Πορτογάλος τεχνικός τείνει στο να εμπιστευθεί στη ρεβάνς με τους Τσέχους το 4-3-3, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του στα τελευταία 35 λεπτά του πρώτου παιχνιδιού. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι, σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο όπου είχε περισσότερο παθητικό ρόλο.

Κανονικά αναμένεται να μπει από σήμερα στις προπονήσεις ο Μεριά, ενώ προσπάθεια να προλάβει θα κάνει και ο Παπαδόπουλος, μετά τη διάγνωση περί απλής κόπωσης στο ισχίο.

Στα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για ένα «εξάρι» και ένα «οκτάρι» προκειμένου να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή.

Παράλληλα, με μήνυμά του στα social media, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου η πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» είναι σίγουρη.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τις ευχές της πριν από το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ ανταπέδωσε ευχόμενος καλά αποτελέσματα σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, έχουν μείνει λιγότερα από 2.000 εισιτήρια για την καθοριστική ρεβάνς με την τσεχική ομάδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή