Νεϊμάρ, Μπέιλ και Λουκάκου παραμένουν στη… βιτρίνα

Νεϊμάρ, Μπέιλ και Λουκάκου παραμένουν στη… βιτρίνα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βήμα σημειωτόν στις μεγάλες μεταγραφικές υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού, καθώς όχι μόνο έχει κολλήσει η… δημοπρασία που κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν για να ξεφορτωθεί τον… φευγάτο Νεϊμάρ, αλλά έχει ακόμη πολλά επεισόδια η υπόθεση Ρομέλου Λουκάκου, ενώ και η μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Κίνα ματαιώθηκε με υπαιτιότητα της Ρεάλ.

Ετσι, έως τώρα σημαντικότερες μετακινήσεις της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου παραμένουν η αγορά του Ματάις ντε Λιχτ του Αγιαξ από τη Γιουβέντους και η μετακίνηση του Αντουάν Γκριεσμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα – αν δεν ακυρωθεί κι αυτή από την ισπανική λίγκα λόγω παρατυπίας σχετικής με τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Η μετακίνηση του ανεπιθύμητου στη Ρεάλ Μπέιλ θεωρείτο βέβαιη μέχρι το Σαββατοκύριακο, δεδομένης της δηλωθείσας δυσφορίας του Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ξάφνου η διοίκηση ακύρωσε την αγορά του Ουαλού από την Τζιανγκσού Σουνίνγκ. Ακολούθησε σφοδρή επίθεση του ατζέντη του Μπέιλ κατά του κ. Ζιντάν. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το σημαντικότερο έως τώρα μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, ο Εντέν Αζάρ, φέρεται να εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση των παικτών επτά κιλά υπέρβαρος.

Η υπόθεση Νεϊμάρ παραμένει στάσιμη, αλλά ίσως σχετίζεται με την ακύρωση της μετακίνησης Μπέιλ, αφού συνεχίζονται τα σενάρια περί ανταλλαγής του Βραζιλιάνου με τον Ουαλό, συν έξτρα μετρητά για την Παρί…

Οσο για τον Λουκάκου, ο διεθνής Βέλγος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός της αποστολής που θα περιοδεύσει τη Νορβηγία, καθώς ο τεχνικός Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ του έδωσε προθεσμία τεσσάρων ημερών για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ιντερ, διαφορετικά να επιστρέψει. Ηδη η πρώτη προσφορά των 60 εκατ. ευρώ έχει απορριφθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή