Με ηρεμία και ασφάλεια ο Ολυμπιακός

Με ηρεμία και ασφάλεια ο Ολυμπιακός

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δουλειά έγινε, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει ολοκληρωτικά. Αλλωστε, ο δρόμος προς τα αστέρια είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος. Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε με τρόπο εμφατικό και πλέον στον Ολυμπιακό σκέφτονται το επόμενο, καθώς από σήμερα κιόλας ξεκινά η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι ναι μεν συνεχίζουν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, από κάτω όμως υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας, από τη στιγμή που ό,τι και να γίνει στα ματς με τους Τούρκους, έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός καρπώνεται περίπου 7,3 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπασακσεχίρ, αλλά και αυτά από τους τρεις εντός έδρας αγώνες των ομίλων του Γιουρόπα.

Βέβαια, όλα αυτά είναι δευτερεύοντα. Αυτό που προέχει είναι τα δύο βήματα που απαιτούνται ακόμα μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπασακσεχίρ και στη συνέχεια τα ακόμα πιο απαιτητικά πλέι οφ.

Στο λιμάνι επικρατεί ενθουσιασμός από τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα επιπλέον «όπλο», στην αγωνιστική τους τακτική που δεν είναι άλλο από τις στατικές φάσεις. Τρία από τα τέσσερα γκολ προήλθαν με «στημένη» μπάλα, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο φιλικό με τη Νότιγχαμ. 

Στα μεταγραφικά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιασίν Μπενζιά, με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να προορίζεται να καλύψει το κενό του Φορτούνη, ερχόμενος ως δανεικός από τη Λιλ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή