Ετοιμη για μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση η εθνική εφήβων

Ετοιμη για μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση η εθνική εφήβων

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλή ευκαιρία κατάκτησης ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ U18 που ολοκληρώνεται, αύριο, στον Βόλο έχει η εθνική εφήβων, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (21.15) στον δεύτερο ημιτελικό (στον πρώτο θα παίξουν Τουρκία – Σλοβενία). Η Εθνική έχοντας πετύχει, ήδη, τον αρχικό στόχο της πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, στοχεύει να ανέβει τουλάχιστον στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, αν αποκλειστεί από τον τελικό. Η ελληνική ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του μπάσκετ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αφού ο κόσμος εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Μάλιστα, στον Βόλο «ξύπνησαν» και οι πρόσφατες αναμνήσεις επιτυχίας και πανηγυρισμών, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και πάλι η εθνική εφήβων, είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Ο στόχος ήταν να βρεθούμε στη ζώνη των μεταλλίων και τώρα θέλουμε να φύγουμε από τον Βόλο, με ένα από τα τρία μετάλλια, αποδεικνύοντας ότι το αξίζουν οι παίκτες μας και ο κόσμος του Βόλου που βρίσκεται συνέχεια κοντά μας και μας έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές των προηγούμενων αγώνων. Πρέπει να κάνουμε… τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία, αλλά είναι σίγουρο ότι θα παίξουμε με το μεγαλύτερο πάθος μας, όπως και σε όλο το Ευρωμπάσκετ» δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής εφήβων, Γιώργος Βλασσόπουλος.

Σλότερ για ΑΕΚ

Τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2015, Μάρκους Σλότερ θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ και αναμένει την απάντηση στην πρόταση που έχει καταθέσει στον Αμερικανό παίκτη (34 χρ., 2,05 μ.) που προέρχεται από την τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Νταρουσάφακα και της Βίρτους Μπολόνια. Το Περιστέρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Αμερικανό Μάικλ Μόρισον (30 χρ., 2,06 μ.) που αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ο Ρουμάνος φόργουορντ Βλαντ Μολντοβεάνου (24 χρ., 2,06 μ.) αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Ηφαιστου Λήμνου, ύστερα από την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Μολντοβεάνου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κλουζ-Ναπόκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή