Στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι με κάθε επισημότητα την απόκτηση του αμυντικού Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ. Ο 26χρονος Αγγλος έγινε ο ακριβότερος αμυντικός όλων των εποχών, καθώς κόστισε 87 εκατ. ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε εξαετές συμβόλαιο, ενώ ο κορυφαίος αμυντικός, σύμφωνα με το The Athletic, θα λαμβάνει περίπου 206.000 ευρώ την εβδομάδα. Προερχόμενος από τη Χαλ το 2017, ο Μαγκουάιρ αγωνίστηκε με τη Λέστερ σε 69 παιχνίδια και σε 20 με την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτη της Γιουνάιτεντ, ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του, ενώ επίσης δεν έκρυψε τη χαρά του για την ερχόμενη σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα για τον υπέροχο αυτόν σύλλογο. Εχω απολαύσει απολύτως τον χρόνο μου στο Λέστερ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τη φανταστική υποστήριξή τους, τις τελευταίες δύο σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σου χτυπάει την πόρτα, είναι απίστευτη ευκαιρία. Είμαι ενθουσιασμένος για το όραμα του προπονητή και τα σχέδια που έχει για την ομάδα. Είναι σαφές ότι χτίζει μια ομάδα για να κερδίσει τρόπαια».

Ο πρωταθλητής της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε πως η μεταγραφή του Μαγκουάιρ, κάνει τη Γιουνάιτεντ υποψήφια για τον τίτλο: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Μας ενδιέφερε, αλλά δεν μπορούσαμε να το αντέξουμε οικονομικά. Είναι δυνατός στον αέρα, καλός με την μπάλα στα πόδια και γρήγορος. Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή