Ιστιοπλοΐα: Τέταρτοι στον κόσμο οι Μάντης – Καγιαλής

Ιστιοπλοΐα: Τέταρτοι στον κόσμο οι Μάντης – Καγιαλής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στα καλύτερα πληρώματα του κόσμου βρέθηκαν, για άλλη μία φορά, οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι έχασαν στις λεπτομέρειες το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ιστιοπλόοι μας πλασαρίστηκαν στην 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας 470 που ολοκληρώθηκε στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας.

Οι Μάντης – Καγιαλής μπήκαν σήμερα το πρωί στην κούρσα των μεταλλίων με την τρίτη θέση ισοβαθμώντας στην 4η με τους Γάλλους Πεπονέ και Μιόν. Η… ναυμαχία για το χάλκινο ανάμεσα στους Έλληνες και τους Γάλλους είχε κερδισμένους τους Σουηδούς Ντάχλμπεργκ και Μπέργκστρομ, οι οποίοι με μία πρωτιά ανέβηκαν στην τρίτη θέση.

Οι ιστιοπλόοι μας ήρθαν 4οι. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι κατέκτησαν, για τη χώρα, την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και, μάλιστα, στα νερά όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση. Αυτή είναι η 3η «γαλανόλευκη» ολυμπιακή πρόκριση που βάζει στο βιογραφικό του το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο των 470.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Ολυμπιονίκες της Αυστραλίας Μ. Μπέλχερ και Γ. Ράιαν με δεύτερους τους Ισπανούς Τζ. Χαμάρ και Ν. Ροντρίγκεθ.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή