Σφραγίζει απόψε την πρόκριση στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Σφραγίζει απόψε την πρόκριση στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μισή δουλειά έγινε πριν από μία εβδομάδα στην Τουρκία. Απόψε (21.30) στο «Καραϊσκάκη» πρέπει να γίνει η άλλη μισή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ, στο δεύτερο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας από το πρώτο 90λεπτο το προβάδισμα με 1-0, χάρη στο γκολ που είχε πετύχει ο Μασούρας. Με το αποτέλεσμα αυτό παρακαταθήκη και με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο.   

Ο Ολυμπιακός είναι απόψε κυρίαρχος του εαυτού του. Από τον ίδιο θα εξαρτηθεί η ροή του αγώνα και όχι από την αντίπαλό του, που σαφώς είναι υποδεέστερη ομάδα. Βέβαια, για να προκριθεί θα πρέπει αυτό να το αποδείξει ξανά στο γήπεδο, κάτι που επισήμανε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.

«Απλώς προηγούμαστε στα πρώτα 90 λεπτά. Μένουν ακόμη άλλα τόσα. Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτή είναι η παρουσία του κόσμου μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γι’ αυτό προετοιμάσαμε το παιχνίδι αυτό, όπως προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να μη δώσουμε στον αντίπαλό μας την ευκολία, σκεπτόμενοι ότι είμαστε εμείς το φαβορί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί γκολ στα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στην Ευρώπη και αυτό θέλει να καταφέρει και απόψε. Η ενδεκάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει και στον Ποντέσε, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκε κανονικά. Ετσι, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα έχει στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα. Στον άξονα το δίδυμο των Μπουχαλάκη – Γκιλιέρμε δεν θα αλλάξει. Την τριάδα μπροστά τους θα σχηματίσουν οι Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Γκερέρο.

Από την άλλη, όπως γνωστοποίησε χθες η UEFA, ο τεχνικός της «Μπασάκ», Οκάν Μπουρούκ, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και δεν θα μπορέσει απόψε να καθίσει στον πάγκο. Εκτός είναι επίσης οι τιμωρημένοι Σεντζού Φονγκάνγκ και Ιρφάν Καχβετσί.

Τέλος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του νεαρού μέσου της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννη Κωστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή