ΠΑΟΚ: «Ευκαιρία να γράψουμε χρυσή σελίδα»

ΠΑΟΚ: «Ευκαιρία να γράψουμε χρυσή σελίδα»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δίψα των παικτών του για μια μεγάλη επιτυχία ποντάρει ο Αμπέλ Φερέιρα για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια ιστορική πρόκριση.

Οι δυσκολίες πολλές: ο Αγιαξ είναι μια ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα που βρέθηκε πριν από τρεις μήνες μια ανάσα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2-2 της Τούμπας του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα, έχοντας σύμμαχο την παράδοση που θέλει τις ολλανδικές ομάδες να ξεπερνούν πάντα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ.

Ολοι στο στρατόπεδό του, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη, δείχνουν με κάθε τρόπο ότι υπολογίζουν σοβαρά τον πρωταθλητή, άρα μοιάζει δύσκολο να του δώσουν μια… χείρα βοηθείας υποτιμώντας τον. Συν τοις άλλοις, η «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και ας μην την εκμεταλλεύτηκε ο Αγιαξ πέρυσι όσο άλλες χρονιές.

Απέναντι στην κλάση των Ολλανδών, ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του όπλα. «Για εμάς ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερες ιδέες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες μου έχουν ήδη γράψει ιστορία, είναι όμως διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Η πρόκριση επί του Αγιαξ είναι το πρώτο από αυτά. Η φιλοδοξία μας μπορεί να λειτουργήσει ως έξτρα κίνητρο. Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να το πιστέψουμε, και αυτό είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές μου το έχουν. Μας δίνεται η ευκαιρία να γράψουμε μια χρυσή σελίδα», τόνισε ο Φερέιρα, προαναγγέλλοντας κάποιες εκπλήξεις για τον Αγιαξ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στον Ελ Καντουρί, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Η «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» θα είναι κατάμεστη απόψε (21.30,Cosmotesports), με τον ΠΑΟΚ να έχει διαθέσει όλα τα εισιτήρια που του αναλογούσαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή