Θρίλερ με Νεϊμάρ και Παρί

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «θρίλερ» στο Παρίσι φθάνει στο αποκορύφωμά του με πρωταγωνιστές την Παρί Σεν Ζερμέν και τον σούπερ σταρ της, Νεϊμάρ. Από το ξεκίνημα της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, ο Βραζιλιάνος άσος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την Παρί, όμως η ομάδα του Παρισιού τον έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα, καθώς περιμένει την καλύτερη δυνατή προσφορά, είτε από την Μπαρτσελόνα είτε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φίλοι της ομάδας, όμως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις. Στο πρώτο παιχνίδι της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα κατά του Βραζιλιάνου, ενώ επίσης σήκωσαν και ένα πανό που ανέφερε «Νεϊμάρ φύγε…».

Οπως αναφέρει η Marca, αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε χθες το πρωί στο Παρίσι για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την ηγεσία της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερικ Αμπιντάλ, αναμενόταν να μιλήσει με τον διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ενώ σύμφωνα με το Goal, η πρώτη επίσημη προσφορά των «μπλαουγκράνα» για τον Νεϊμάρ αναμένεται γύρω στα 100 εκατ. ευρώ, συν τους  Κουτίνιο και Ράκιτιτς. Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για έναν παίκτη που υπέγραψαν το 2017 με 222 εκατ. ευρώ. Επίσης, θέλουν να συμπεριληφθεί και ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Νέλσον Σεμέδο σε οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία.   Στην περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, ο Νεϊμάρ αναμένεται να πωληθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν θα έχει άλλη επιλογή. Σύμφωνα με την AS, όμως, ο 27χρονος σούπερ σταρ θέλει δύο πράγματα. Πρώτον, να φύγει το συντομότερο δυνατόν από την Παρί και δεύτερον, να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα. Καθοριστικό ρόλο σε πιθανή συμφωνία της «Μπάρτσα» θα παίξει και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει ζητήσει από τη διοίκηση να φέρει πίσω τον πρώην συμπαίκτη του. Ο 32χρονος σούπερ σταρ κάλεσε τον Νεϊμάρ χθες το μεσημέρι, για να τον πείσει να μη δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση της Ρεάλ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή