Τελική ευθεία για την εθνική μπάσκετ με το «Ακρόπολις»

Τελική ευθεία για την εθνική μπάσκετ με το «Ακρόπολις»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τουρνουά «Ακρόπολις» άρχισε χθες στο ΟΑΚΑ, με την Εθνική να αντιμετωπίζει την Ιταλία (83-63) στο πρώτο δυνατό τεστ της προετοιμασίας της στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το «κόψιμο» του Βαγγέλη Μάντζαρη, δείχνει ότι θέλει πιο… γρήγορα πόδια πίσω από τους Καλάθη και Σλούκα, ρισκάροντας την εμπειρία, και μένει πλέον να δούμε ποιος από τους Αθηναίου ή Κόνιαρη θα παραμείνει στην Ελλάδα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Στις θέσεις των ψηλών για το τελευταίο «κόψιμο» ώστε να μείνει η τελική 12άδα, τα… προγνωστικά δείχνουν Μήτογλου, όμως κανείς δεν γνωρίζει τα νέα δεδομένα που πιθανότατα θα προκύψουν μετά το τέλος του αυριανού ματς κόντρα στη Σερβία και τα οποία θα διαμορφώσουν μια νέα έκπληξη, όπως αυτή με τον πρώην πλέι μέικερ του Ολυμπιακού.

Πέραν της τελικής αποστολής, Καλάθης, Σλούκας, Αθηναίου, Κόνιαρης, Λαρεντζάκης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζης, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Μήτογλου και Παπαγιάννης καλούνται από χθες να βελτιώσουν την εικόνα της ελληνικής ομάδας, ώστε αυτή να εμφανιστεί πανέτοιμη στο απαιτητικό, παρά τις απώλειες, Παγκόσμιο Κύπελλο, με στόχο να επιστρέψει στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης ύστερα από πολλά χρόνια.

Το πρόγραμμα: Σήμερα: 18.00 Ιταλία – Σερβία, 20.30 Ελλάδα – Τουρκία. Αύριο: 18.00 Τουρκία – Ιταλία, 20.30 Ελλάδα – Σερβία. Η ΕΟΚ ενημέρωσε χθες ότι τα εισιτήρια για τις δύο τελευταίες ημέρες του τουρνουά οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν από τις 10.00 έως τις 16.00 από τα γραφεία της ΕΟΚ και από τις 16.00 έως την έναρξη των δεύτερων αγώνων της ημέρας (20.30), στα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» και στο πάρκινγκ Π5 ή μέσω Ιντερνετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή