Ποδόσφαιρο: Θετικό το πρόσημο

Ποδόσφαιρο: Θετικό το πρόσημο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο υπερβάσεις στις οποίες ελπίζαμε δεν έγιναν. Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Αγιαξ, αλλά κάπου… τα έκλεισε ο Αγγλος διαιτητής και θα διεκδικήσει πλέον την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με την ΑΕΚ, η οποία ελπίζει πως θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στα πλέι οφ, σε σχέση με αυτό που έδειξε στη ρεβάνς απέναντι στην Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου θα είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρασνοντάρ, ώστε να βρεθεί… στ’ αστέρια. Ατρόμητος και Αρης αποχαιρέτησαν με διαφορετικούς τρόπους την Ευρώπη. Ο πρώτος με «ποδοσφαιρική αυτοκτονία» και ο δεύτερος πληρώνοντας τα λάθη του πρώτου αγώνα.

Θεωρώ πως ο… ισολογισμός είναι με θετικό πρόσημο, αν αναλογιστούμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Αυτό που σε συλλογικό επίπεδο «κυνηγά» το κυπριακό, για να του πάρει τη 15η θέση. Αυτό που «φωνάζει» για τη «μαφία της UEFA», αλλά οι μισές ομάδες κατηγορούν τις άλλες για «κλοπές» και «αλλοιώσεις αποτελεσμάτων». Αυτό στο οποίο οι μισοί παράγοντες χαρακτηρίζουν τους υπόλοιπους απατεώνες. Αυτό στο οποίο οι περισσότερες ΠΑΕ εκλιπαρούν την κάθε κυβέρνηση να τις συνδράμει οικονομικά, ώστε να επιβιώσουν.

Με αυτά τα αρνητικά και άλλα πολλά, θα είναι επιτυχία να είμαστε με τρεις ομάδες, τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβριο, σε ευρωπαϊκή τροχιά. Ειδικά αν ο Ολυμπιακός, κάνοντας την υπέρβαση, παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή