Στη σέντρα με εξαιρετικό πρόσωπο ο ΠΑΟ

Στη σέντρα με εξαιρετικό πρόσωπο ο ΠΑΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο έτοιμος από ποτέ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα του σε ένα νέο πρωτάθλημα, που φέτος τον θέλει να δοκιμάζεται στην αγωνιστικά… αφιλόξενη γι’ αυτόν Λαμία, το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκλεισε τον κύκλο των φιλικών της έτσι όπως τον χάραξε στα προηγούμενα παιχνίδια, με μια καλή, πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη και νίκη με το άνετο 3-0.  Οι «πράσινοι» είχαν εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, έχοντας επιλέξει κατά βάση πολύ δύσκολους αντιπάλους σε φιλικά εκτός έδρας, όπως τους Αγιαξ και Φέγενορτ που τους νίκησαν, την Μπεσίκτας με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι και την Γκαλατασαράι, που ήταν και το μόνο παιχνίδι όπου γνώρισαν (στις λεπτομέρειες) την ήττα. Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος μετά τον αγώνα με την Ξάνθη (ο μοναδικός που έγινε στο ΟΑΚΑ) και έδειξε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει ξανά ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπως το περυσινό.

• Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε χθες ο Εμμανουηλίδης. Ο 19χρονος επιθετικός θα παίξει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα της Ν. Σμύρνης.

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Ρόντγουελ, με πιο πιθανή τη θετική κατάληξη. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της απόκτησης ακόμη ενός επιθετικού, για να πλαισιώσει τον Μακέντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή