Η Τραμπζονσπόρ κρίνει το μέλλον στην ΑΕΚ

Η Τραμπζονσπόρ κρίνει το μέλλον στην ΑΕΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρα πρόωρου τελικού έχει πάρει για την ΑΕΚ η διπλή αναμέτρησή της με την Τραμπζονσπόρ, με πρώτο παιχνίδι μεθαύριο στο ΟΑΚΑ.  Η πολύ κακή εικόνα στη ρεβάνς με την Κραϊόβα προκάλεσε τριβές, με αποκορύφωμα τη φανερή δυσαρέσκεια του Λιβάγια την ώρα της αλλαγής του. Αν και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, η κατάσταση στα αποδυτήρια δεν έχει εξομαλυνθεί απόλυτα και έχουν αρχίσει σενάρια που θέλουν τον Μιγκέλ Καρντόσο υπό κρίση εάν προκύψει αποκλεισμός. Τέτοια σενάρια μοιάζουν ακραία, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί εάν μείνει τόσο νωρίς εκτός Ευρώπης μια ομάδα που τέτοια εποχή πέρυσι έπαιρνε ως πρωταθλήτρια την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Στην τελική ευθεία χάλασε ο δανεισμός του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ. Ο Καρντόσο εκτίμησε ότι τον χρειάζεται για το ροτέισον και παρότι η συμφωνία με την κρητική ομάδα έμοιαζε οριστική, τα δεδομένα ανατράπηκαν λίγο πριν από τις υπογραφές.

• Ολα δείχνουν ότι θα παραμείνουν τελικά στην ΑΕΚ και οι Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς. Δεν έχουν κερδίσει έως τώρα την εμπιστοσύνη του Καρντόσο και υπήρχαν προτάσεις για τον δανεισμό τους, αλλά απορρίφθηκαν μέχρι… νεωτέρας τουλάχιστον.

• Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης έκαναν ξανά ατομικό. Αν ο Ουκρανός στόπερ καταφέρει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, θα έχει ελπίδες για τη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή