Ολυμπιακός: To πρώτο κρίσιμο βήμα σήμερα

Ολυμπιακός: To πρώτο κρίσιμο βήμα σήμερα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ματς, μία (σχεδόν ολόκληρη) χρονιά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο «Καραϊσκάκη» την Κράσνονταρ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα βρίσκεται στα τέλη του μήνα στην κλήρωση των χρυσοφόρων ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τους «ερυθρολεύκους», κάθε βήμα σε αυτά τα προκριματικά ήταν και ένας τελικός. Το ίδιο ισχύει και τώρα στα πλέι οφ, ασχέτως αν έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μέσω του Γιουρόπα, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως επιθυμούν.

Η ομάδα από τη Ρωσία δεν είναι… θηρίο και είναι σαφώς πιο άπειρη σε τέτοιου είδους βραδιές από ό,τι ο Ολυμπιακός, αφού τελευταία φορά βρέθηκε στους ομίλους πριν από 12 χρόνια. Είναι όμως πιο έτοιμη, καθώς έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ είναι το ίδιο φιλόδοξη.

Παράλληλα, έχει να λέει ότι μέχρι εδώ έφθασε κάνοντας… κρότο, καθώς απέκλεισε την Πόρτο, που ήταν το φαβορί, και μάλιστα με εκτός έδρας νίκη.

Ολα τα παραπάνω τα παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να καθορίσει το μέλλον των παικτών του και του συλλόγου, επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο της ομάδας του λέγοντας ότι είναι εξαιρετικό σύνολο, ενώ έστειλε τις ευχές του στον Ντέιβιντ Μπλατ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο μόνο που δεν αναφέρθηκε ο Πορτογάλος ήταν η ενδεκάδα. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βασιστεί και πάλι στην άμυνά του με στόχο πρωτίστως να μην δεχθεί γκολ και από κει και πέρα να εκμεταλλευθεί τις στατικές φάσεις. Πάντως, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δοκίμασε και σχήματα με Καμαρά και Ραντζέλοβιτς.

• Aλλα δύο παιχνίδια διεξάγονται απόψε στις 22.00: Γιούνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή