ΠΑΟΚ: «Ηρθαμε για σκορ πρόκρισης εδώ»

ΠΑΟΚ: «Ηρθαμε για σκορ πρόκρισης εδώ»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μεγαλεία του Τσάμπιονς Λιγκ ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από τον Αγιαξ, έναν γύρο πριν από τα πλέι οφ, και ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβάλλεται να προσαρμοσθεί στα δεδομένα του Γιουρόπα Λιγκ και χωρίς να χάσει το κίνητρο διάκρισης στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση να προκριθεί στους ομίλους. Αντίπαλός του είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας και στο σημερινό (22.00) πρώτο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να δείξουν την ανωτερότητά τους και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα.

«Τα παιχνίδια με τον Αγιαξ ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε στο παρόν και προετοιμάζουμε το μέλλον. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του συλλόγου για τη νέα περίοδο, για την εξέλιξη των παικτών που διαθέτουμε και για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας και πρέπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχει ανάλογη απόδοση και αποτελεσματικότητα», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πλέον, στο ποδόσφαιρο. Θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο σενάριο, μιας ομάδας αήττητης, που θα παίζει στο γήπεδό της, γι’ αυτό από το πρώτο λεπτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας ότι θα συναντήσουμε αρκετά εμπόδια στον δρόμο μας για τη νίκη. Eπαναλαμβάνω ότι αν η σκέψη μας έχει μείνει στα παιχνίδια με τον Αγιαξ και τον τρόπο αποκλεισμού μας, θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα στην πνευματική διαχείριση του πρώτου αγώνα. Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε σκορ πρόκρισης, ενόψει και του δεύτερου αγώνα στη Θεσσαλονίκη». Ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγοντας, υποστήριξε ότι επειδή η εικόνα των παικτών που χρησιμοποίησε κόντρα στον Αγιαξ ήταν ικανοποιητική, δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα.

Eυρείας ανταπόκρισης που ξεπέρασε και τις αισιόδοξες προβλέψεις, έτυχε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ η υλοποίηση της απόφασης δημιουργίας του ψηφιακού καναλιού της ΠΑΕ, η οποία ανακοίνωσε ότι μέχρι τώρα 8.000 συνδρομητές θα παρακολουθήσουν, με την επιλογή «Pay Per View» (τιμή 4,99 ευρώ), τον εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή