Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ, όλα «ανάποδα» για τη Γιουνάιτεντ

Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ, όλα «ανάποδα» για τη Γιουνάιτεντ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κεφάλι στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από τρεις αγωνιστικές πήρε η Λίβερπουλ, μετά εμφατική νίκη με 3-1 επί της Αρσεναλ στο «Ανφιλντ», στο ντέρμπι της ημέρας, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Σαλάχ αλλά και συνολικά εξαιρετική απόδοση.

Στη δεύτερη θέση, με δύο βαθμούς λιγότερους, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπόρνμουθ νικώντας με 3-1 και φτάνοντας τις εννέα νίκες απέναντί της σε ισάριθμους αγώνες.

Μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας με 2-1. Μάλιστα, έχασε ακόμα ένα καθοριστικό πέναλτι –αυτή τη φορά με τον Ράσφορντ– και δέχθηκε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις έπειτα από τραγικό λάθος του Ντε Χέα. Στον αγώνα αυτό τραυματίστηκε ο 24χρονος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, που υπέστη τράβηγμα στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Η Τότεναμ προβλημάτισε με την ήττα 1-0 από τη Νιούκαστλ, που είχε ως σκόρερ τον Ζοέλιντον. Η Νιούκαστλ, με σπουδαία αμυντική τακτική, έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει φέτος την Τότεναμ.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Τσέλσι με 3-2 στην έδρα της Νόριτς, με τον Τάμι Αμπραχαμ να σκοράρει δύο φορές και τον Μέισον Μάουντ να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο σερί ματς. Γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι και 5ο τέρμα συνολικά για τον Πούκι.

Τα αποτελέσματα: Αστον Βίλα – Εβερτον: 2-0, Νόριτς – Τσέλσι: 2-3, Μπράιτον – Σαουθάμπτον: 0-2, Μάντσεστερ Γ. – Κρίσταλ Πάλας: 1-2, Σέφιλντ Γ. – Λέστερ: 1-2, Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ: 1-3, Λίβερπουλ – Αρσεναλ: 3-1, Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-3, Τότεναμ – Νιούκαστλ: 0-1 και Γουλβς – Μπέρνλι: 1-1.

Η βαθμολογία ύστερα από τρεις αγωνιστικές: Λίβερπουλ 9 βαθμοί, Μάντσεστερ Σίτι 7, Αρσεναλ 6, Λέστερ 5, Μάντσεστερ Γ. 4, Μπέρνλι 4, Τότεναμ 4, Μπράιτον 4, Σέφιλντ Γ. 4, Κρίσταλ Πάλας 4, Μπόρνμουθ 4, Εβερτον 4, Τσέλσι 4, Γουέστ Χαμ 4, Γουλβς 3, Αστον Βίλα 3, Νόριτς 3, Σαουθάμπτον 3, Νιούκαστλ 3, Γουότφορντ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή