Αλυτος γρίφος για ΠΑΟ τα ματς εκτός έδρας

Αλυτος γρίφος για ΠΑΟ τα ματς εκτός έδρας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χαμηλή πτήση του στη Λαμία προσγείωσε τον Παναθηναϊκό σε μια πραγματικότητα πιο σκληρή απ’ όσο υπόσχονταν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια. Η αδυναμία να δημιουργήσει ευκαιρίες σε ένα ματς όπου για μεγάλα διαστήματα άσκησε έντονη πίεση δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα πολλά για να προσαρμοστεί στις δύσκολες καταστάσεις που του βάζουν ομάδες μαθημένες να παίζουν πολύ αμυντικά. Συν τοις άλλοις, αυτή η ισοπαλία ανέδειξε ακόμα ένα πρόβλημα που τον ταλανίζει: στις τελευταίες δύο περιόδους, συν την πρεμιέρα του εφετινού, μετράει (μόλις) έξι νίκες, 12 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 31 εκτός έδρας παιχνίδια. Ενας απολογισμός απαγορευτικός για μια ομάδα που θέλει να κοιτάξει ψηλότερα…

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον νεοφώτιστο Βόλο βρίσκεται ο Παντελάκης, ο ένας από τους ουκ ολίγους «κομμένους» του Παναθηναϊκού, που, αν δεν αποχωρήσουν, θα επιβαρύνουν τον φετινό προϋπολογισμό του με ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της εφορίας.

Ο 18χρονος επιθετικός Σπύρος Τζαβίδας επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο επίσης 18χρονος στόπερ Αλέξανδρος Σαντικάι μέχρι το 2021.

Με έκπτωση 2 ευρώ για όσους τα προμηθευθούν ηλεκτρονικά κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, με τιμές για τα εκδοτήρια από 10 έως 60 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή