Πιο κοντά στη Βαρκελώνη βρίσκεται ξανά ο Νεϊμάρ

Πιο κοντά στη Βαρκελώνη βρίσκεται ξανά ο Νεϊμάρ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «θρίλερ» μεταξύ Νεϊμάρ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφών (2 Σεπτεμβρίου). Εκπρόσωποι των «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν για τρίτη φορά στο Παρίσι, όπου και συναντήθηκαν χθες με τους εκπροσώπους της Παρί, καταθέτοντας νέα πρόταση για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Παρ’ όλα αυτά, λίγες ήταν οι πληροφορίες που διέρρευσαν στα γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ μέχρι χθες το βράδυ, καθώς συμφωνία δεν υπήρξε.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, η Παρί ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 100 εκατ. ευρώ, τον Οσμάν Ντεμπελέ και τον δεξιό οπισθοφύλακα Νέλσον Σεμέδο για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νου». Στον αντίποδα όμως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Guillem Balague, η πρωταθλήτρια Ισπανίας μετά τη συνάντηση έκανε προσφορά 170 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο θα πληρωνόταν σε δύο ισόποσες δόσεις.

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή, αλλά οι Καταλανοί είναι πεπεισμένοι πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουν καταφέρει να κάνουν δικό τους ξανά τον 27χρονο άσο. Από την πλευρά του, ο παίκτης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στην Ισπανία και, όπως αναφέρει η Sport, θέλει να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και όχι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Βασίλισσα» έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως μετά τα χθεσινά δεδομένα φαίνεται πως εγκαταλείπει την «κούρσα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή