«Θηλιά» ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, οι «κομμένοι» του ΠΑΟ

«Θηλιά» ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, οι «κομμένοι» του ΠΑΟ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραχνάς αποδεικνύεται για τον Παναθηναϊκό η αδιάλλακτη στάση των «κομμένων» παικτών στην προσπάθεια του Νίκου Νταμπίζα να εξοικονομήσει πόρους για τις 2-3 κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες για την ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν μικρά συμβόλαια, αλλά όλα μαζί δεσμεύουν παραπάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, μαζί με την εφορία. Σχεδόν το μισό του συνολικού ποσού αφορά τον Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει απολαβές 420.000 ευρώ ετησίως και από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται, έδειξε απρόθυμος να αποχωρήσει χωρίς πλήρη αποζημίωση.

Οι Οικονόμου, Τζανδάρης, Στάικος, Αρμενάκας και Τζανδάρης, συν κάποιους επαγγελματίες από την Ακαδημία, είχαν επαφές με άλλες ομάδες, αλλά καμία δεν προχώρησε πλην του Αλτμαν, ο οποίος επέστρεψε στο Ισραήλ και εξοικονόμησε για τον Παναθηναϊκό ένα ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί σύντομα λύση με τους υπόλοιπους και ειδικά τον Μουνιέ, οι επιλογές θα είναι περιορισμένες και από χαμηλότερα ράφια, με προτεραιότητα την απόκτηση ενός ψηλού αμυντικού χαφ που να μπορεί να παίξει και στόπερ, συν ενός σέντερ φορ. Και επειδή ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον, διόλου απίθανο να αποκτηθούν από την αγορά των ελεύθερων παικτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως συνέβη πέρυσι με τον Μακέντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή