Σήμερα η απάντηση Μποχωρίδη στον ΠΑΟ

Σήμερα η απάντηση Μποχωρίδη στον ΠΑΟ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο που έχει υπογράψει στον Αρη δεν ματαιώνει τη θέληση του Παναθηναϊκού να τον επανεντάξει στην ομάδα του, προκειμένου να αντικαταστήσει τον άτυχο Γιάννη Αθηναίου που υπέστη ρήξη χιαστού στο τουρνουά «Ακρόπολις» με την εθνική ομάδα, χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Οι επιλογές των «πρασίνων» στη διαθεσιμότητα Ελλήνων παικτών είναι περιορισμένες για την ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση των περιφερειακών θέσεων και δη αυτής του πλέι μέικερ, με αποτέλεσμα να στραφούν στον γνώριμο και πρώην παίκτη τους Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Αρης προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανανεώσει το συμβόλαιό του, παρά τους συνεχείς διακανονισμούς οφειλών που έχει κάνει με τον παίκτη και ο οποίος δεν δέχτηκε.

Ο Μποχωρίδης θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έπαιξε για 3,5 χρόνια (2014-2017), ενώ η ΚΑΕ Αρης σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο που θα λήξει το καλοκαίρι του 2020 γιατί δεν κατέβαλε, μέχρι τις 20 του μηνός, το «buy out» (εξαγορά) του συμβολαίου του. Ο Παναθηναϊκός περιμένει μέχρι σήμερα την απάντηση του Μποχωρίδη, αλλά για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Αρη στο χρηματικό αντίτιμο.

• Η πρώτη μεταγραφή του νεοφώτιστου Ερμή Αγιάς Λάρισας είναι ο Νώντας Παπαντωνίου, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αποτελεί επιλογή του προπονητή Βασίλη Φραγκιά, με τον οποίο συνεργάσθηκε πέρυσι στον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ έχει προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό Ανταμ Σμιθ (27 χρ, 1,98), που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τεχνικού Κώστα Φλεβαράκη και ενώ δίνεται «μάχη» με τον χρόνο για τη στελέχωση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μέτσοβο, υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

• Την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξασφάλισε η εθνική κορασίδων, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των «16» συνέτριψε την άσημη Δανία (89-44) και θα παίξει για τις θέσεις 9-13 στην τελική κατάταξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή