Σήμερα μαθαίνει τις αντιπάλους του

Σήμερα μαθαίνει τις αντιπάλους του

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί όπου ανήκει. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει σήμερα (7 μ.μ.) την κλήρωση. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και ελπίζουν –τουλάχιστον– ότι από το 4ο γκρουπ θα αποφύγουν ομάδες όπως η Γκαλατάσαραϊ και η Λειψία. Από κει και πέρα από το 1ο γκρουπ βατή είναι η Ζενίτ, ενώ από το 2ο γκρουπ η Μπενφίκα ή η Σαχτάρ.  Για την πρόκριση είναι δεδομένο ότι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πιέζουν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καλέσει από τώρα τον Πορτογάλο τεχνικό για ανανέωση συμβολαίου. Παράλληλα, η παρουσία στους ομίλους και τα δεδομένα έσοδα των 30 και πλέον εκατ. ευρώ φέρνουν στο προσκήνιο τη μεταγραφική ενίσχυση. Στην Αργεντινή επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Ροζάριο Σεντράλ για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα, ύψους 4 εκατ. ευρώ. Οσον αφορά στον χαφ, στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Λιλ για το δανεισμό του Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει ακόμη και σήμερα στην Αθήνα. Τέλος, στην Αγγλία δημοσιεύματα τονίζουν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Αλγερινός εξτρέμ της Λέστερ, Ρασίντ Γκεζάλ.

• Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι χάνει την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή