Κωστένογλου: Η πίστη νικάει τα πάντα

Κωστένογλου: Η πίστη νικάει τα πάντα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πίστη είναι το πιο δυνατό όπλο ενάντια στη λογική των αριθμών και ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, όπως ο Νίκος Κωστένογλου, σε αυτήν κατέφυγε για να δώσει ελπίδες ανατροπής. Η ήττα με 3-1 από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ δεν αφήνει στην ΑΕΚ παρά μόνο μια χαραμάδα ελπίδας για την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όσοι πιστεύουν βαθιά πιστεύουν και στα θαύματα. «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα το γνωρίζουμε και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισης. Βρισκόμαστε σε έναν ιστορικό και ευλογημένο τόπο. Η πίστη νικάει τα πάντα, αρκεί να έχουμε και προσήλωση, πειθαρχία, κατάλληλη στρατηγική», τόνισε ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος κλήθηκε να οδηγήσει την ΑΕΚ σήμερα (20.30) στην Τραπεζούντα και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή για να δώσει χρόνο στον Ιλια Ιβιτς να ψάξει πιο ήρεμα τον διάδοχο του Μιγκέλ Καρντόσο.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν και ο Κωστένογλου θα επιχειρήσει με μερικές δικές του «πινελιές» να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ. Αναμένονται αλλαγές σε πρόσωπα κι αυτό χτυπάει καμπανάκι στον Γιουνάλ Καραμάν, ο οποίος θεωρεί μεν την ομάδα του μεγάλο φαβορί, αλλά δεν αποκλείει τίποτα σε ένα παιχνίδι εκπλήξεων σαν το ποδόσφαιρο, ιδίως όταν ο αντίπαλος πορεύεται με νέο προπονητή. Ο Ντάνιελ Στάριτζ, η μεγάλη βεντέτα της Τραμπζονσπόρ, αναμένεται να κάνει (ως αλλαγή το πιθανότερο) το ντεμπούτο του απόψε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή