ΑΕΚ: Από προσωρινός πάει… για μόνιμος ο Κωστένογλου

ΑΕΚ: Από προσωρινός πάει… για μόνιμος ο Κωστένογλου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερες σκέψεις που ίσως σύντομα γίνουν… πρώτες κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με τον διάδοχο του Μιγκέλ Καρντόσο. Αν και τονίστηκε εξαρχής ότι η λύση του Νίκου Κωστένογλου θα είχε προσωρινό χαρακτήρα, πολλοί εντός της ομάδας υποστηρίζουν ότι θα είναι ρίσκο η αναζήτηση άλλου προπονητή όταν σε πολύ κρίσιμο σημείο βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και να σώσει μια χρονιά που κινδύνευε να χαθεί από νωρίς. Οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι, και μάλιστα ο Λιβάγια δεν δίστασε να πει ότι η περίπτωση του Κωστένογλου είναι η κατάλληλη λύση. Σε πρώτη φάση, έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Μάσιμο Καρέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τον 55χρονο πρώην τεχνικό της Σπαρτάκ Μόσχας να είναι σε επαφές με την ΑΕΚ. Εάν, όμως, δεν βρεθεί σύντομα λύση, διόλου απίθανο το χαρτί του Κωστένογλου να μείνει στο τραπέζι.

• «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει στην ομάδα», έγραψε ο Σέρχιο Αραούχο, αλλά αργότερα ανασκεύασε με νέα ανάρτησή του, λέγοντας ότι, παρά την επιμονή πολλών οπαδών να επιστρέψει, δεν ετέθη ποτέ τέτοιο θέμα το καλοκαίρι.

• Στη Ρουμανία για να υπογράψει στην Κραϊόβα βρίσκεται ο Ούρος Τσόσιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή