Με Κωστένογλου συνεχίζει την πορεία της η ΑΕΚ

Με Κωστένογλου συνεχίζει την πορεία της η ΑΕΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δύναμη της φράσης «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» έχρισε τον Νίκο Κωστένογλου πρώτο προπονητή της ΑΕΚ, μόλις μία εβδομάδα από την ημέρα που την ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός. Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της ομάδας είχε τη δική του υπογραφή και υποχρέωσε τη διοίκηση σε δεύτερες σκέψεις και άμεση αλλαγή πολιτικής. Οι προσπάθειες του Ιλια Ιβιτς να βρει ξένο προπονητή απέβησαν άκαρπες, καθώς οι δύο περιπτώσεις που είχε ψηλά στη λίστα του «κάηκαν» γρήγορα: ο Πογέτ ζήτησε 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα δεν πείστηκε να έλθει στην Ελλάδα. Αυτή η δυστοκία σε συνδυασμό με τις πολύ θετικές γνώμες όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, έπεισαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να διατηρήσει τον Κωστένογλου μόνιμα στη θέση του πρώτου προπονητή, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να δίνει και τυπικά τέλος στο θέμα.

• Τριετές συμβόλαιο με την Κραϊόβα υπέγραψε ο Ούρος Τσόσιτς. Αντίθετα, ο Ερικ Μοράν δεν βρήκε ομάδα και παρέμεινε στην ΑΕΚ.

• Θλάση υπέστη ο Ολιβέιρα και διάστρεμμα ο Γαλανόπουλος, ενώ ο Μπακάκης επέστρεψε από την Τρίπολη με πέντε ράμματα στο φρύδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή