Κρίσετιγκ και Καμαβουάκα στο στόχαστρο του ΠΑΟ

Κρίσετιγκ και Καμαβουάκα στο στόχαστρο του ΠΑΟ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση λύση, χωρίς να εξαντλήσει όλο τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες, είναι υποχρεωμένος να βρει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αμυντικού χαφ, που είναι η προτεραιότητά του. Μετά την αποβολή του Κουρμπέλη που μεταφράζεται σε σίγουρη απουσία του από τα παιχνίδια με Αρη και Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» δεν έχουν καθαρόαιμο αμυντικό μέσο και είναι υποχρεωμένοι να τον ψάξουν στην αγορά των ελεύθερων παικτών, καθώς οι όποιες σκέψεις για την ενεργοποίηση του Φάνη Τζανδάρη εγκαταλείφθηκαν για επικοινωνιακούς και αγωνιστικούς λόγους.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει αρκετές περιπτώσεις μέσα στις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και, εκτός από τους Ρόντγουελ και Ανίτα που είναι από καιρό στο κάδρο, συζητεί επίσης για τον 26χρονο Ιταλό Λορέντζο Κρίσετιγκ που έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και τον 30χρονο Κονγκολέζο Γουίλσον Καμαβουάκα που αγωνιζόταν στην Ντάρμσταντ.

• Με κοινό αίτημά τους, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πιέζουν τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για να γίνουν άμεσα έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα και αντικατάστασή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή