Συνάντηση ΑΕΚ με Αυγενάκη για βία

Συνάντηση ΑΕΚ με Αυγενάκη για βία

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ασφάλεια στα γήπεδα και η αντιμετώπιση της βίας ήταν το θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη. Παράλληλα ο κ. Ασλανίδης κατέθεσε επιπλέον προτάσεις για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού κλίματος. Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε λόγο για συνάντηση σε πολύ θετικό κλίμα, τονίζοντας ότι στηρίζει τις αποφάσεις του υφυπουργού για την καταπολέμηση της βίας.

Από κει και πέρα, η… μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο δεν αποκλείεται να φέρει και μεταγραφή στην Ενωση, καθώς ο Ιλια Ιβιτς εξετάζει την αγορά των «ελεύθερων». Στόχος είναι να εντοπισθεί ένα ψηλό «6άρι», που υπό προϋποθέσεις θα μπορεί να αγωνιστεί και ως «8άρι». Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, αν βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο τεχνικός της ΑΕΚ, αλλά και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, η μεταγραφή να προχωρήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή